Avlivning

Att ha ett husdjur är en i det närmaste outsinlig källa till glädje och kärlek. Men myntet har också en baksida. Förr eller senare måste man ta avsked. Vi på Lerums Djurklinik hjälper dig i ditt svåra beslut genom att vi gör en veterinärmedicinsk bedömning och du får rådgivning utifrån denna bedömning så att du vet när det är dags att låta ditt husdjur få somna in. En stund för eftertanke och omsorg.

HUND
Att låta sin hund få somna in är ett svårt beslut och därför är det viktigt att ni känner er trygg i ert beslut och väl omhändertagna på kliniken.

Ett särskilt rum erbjuds och ni får naturligtvis välja om ni vill närvara eller ej. Insomningen sker genom att hunden först få lugnande och avslappnande medicin. Medicinen verkar under ca 10-15 minuter. Sedan ger man narkosmedel som låter hunden somna in.

Vi ombesörjer kremering av kroppen om man inte vill eller ha möjlighet att ta med sig hunden hem.

Lerums djurklinik anlitar Tortens smådjurskremering som har en seriös och respektfull hantering vid kremeringen.

KATT
Att låta sin katt få somna in är ett svårt beslut och därför är det viktigt att ni känner er trygga i ert beslut och väl omhändertagna på kliniken.

Ett särskilt rum erbjuds och ni får naturligtvis välja om ni vill närvara eller ej. Insomningen sker genom att katten först få lugnande och avslappnande medicin. Medicinen verkar under ca 10-15 minuter. Sedan ger man narkosmedel som låter katten somna in.

Lerums djurklinik anlitar Tortens smådjurskremering som har en seriös och respektfull hantering vid kremeringen.