På grund av den rådande situationen med covid-19 och då vi har stort manfall i personalen kommer kliniken hållas stängd t.o.m den 4e maj. Vi vill ta vårt ansvar i denna allvarliga situation för att skydda vår personal och våra djurägare.

Om ert djur är under behandling och ska ta uppföljande prover men för tillfället mår bra går det bra att avvakta till 4e maj. Har hen blivit försämrad går det bra att ringa jourtelefonen.

Har ni några fakturafrågor, behöver fylla på recept eller har frågor kring en operation utförd hos oss kan ni maila till fakturor@lerumsdjurklinik.se. Jourtelefonen kommer vara fortsatt aktiv men vi kan endast ta emot operationskomplikationer, vid övriga fall hänvisar vi till Blåstjärnans djursjukhus i Göteborg.

Vi hoppas ni har överseende med detta och är hjärtligt välkomna tillbaka den 4e maj.

Kvalitet och kärlek
i allt vi gör

Vi utför de flesta typer av behandlingar som ert djur kan behöva, allt ifrån förebyggande vård till kirurgi. Vi sätter stort värde på att kunna erbjuda både modern och högkvalitativ djursjukvård.

Både veterinärer och övrig djurhälsopersonal blandar gedigen kunskap, utbildning med en sann passion att arbeta med djur. För att hålla en hög vårdkvalitet använder vi oss av den senaste tekniken, högkvalitativa instrument och den bästa utrustningen. Allt för att du ska känna dig trygg och ditt djur ska komma hem så fort som möjligt igen. Vi sätter stort värde på fortbildning och internationell utbildning.