På grund av den rådande situationen med covid-19 och då vi har stort manfall i personalen kommer kliniken hållas stängd t.o.m den 4e maj. Vi vill ta vårt ansvar i denna allvarliga situation för att skydda vår personal och våra djurägare.

Om ert djur är under behandling och ska ta uppföljande prover men för tillfället mår bra går det bra att avvakta till 4e maj. Har hen blivit försämrad går det bra att ringa jourtelefonen.

Har ni några fakturafrågor, behöver fylla på recept eller har frågor kring en operation utförd hos oss kan ni maila till fakturor@lerumsdjurklinik.se. Jourtelefonen kommer vara fortsatt aktiv men vi kan endast ta emot operationskomplikationer, vid övriga fall hänvisar vi till Blåstjärnans djursjukhus i Göteborg.

Vi hoppas ni har överseende med detta och är hjärtligt välkomna tillbaka den 4e maj.

Pass, vaccination, ID-märkning, parasitbehandling

Att resa utomlands med djur kräver ofta tid, framförhållning och god planering. Vi på Lerums Djurklinik bistår med hjälp och planering i samband med utomlandsresor. Här finner ni information om vad man behöver tänka på vid resa till de vanligaste länderna i Europa.

Att resa med hund

Lerums djurklinik hjälper till med förberedelser för resor med hund. Observera att det kan vara nödvändigt med intyg från distriktsveterinär för att kunna resa till vissa ställen i världen.

Lerums Djurklinik utför godkänd ID-märkning, utfärdar pass, avmaskar och vaccinerar med godkända vacciner.

Det finns en hel del formalia att ta hänsyn till inför en resa – kontakta oss på kliniken så hjälper vi er.

Att resa med katt

Lerums djurklinik hjälper till med förberedelser för resor med katt. Observera att det kan vara nödvändigt med intyg från distriktsveterinär för att kunna resa till vissa ställen i världen.

Lerums Djurklinik utför godkänd ID-märkning, utfärdar pass, avmaskar och vaccinerar med godkända vacciner.

Det finns en hel del formalia att ta hänsyn till inför en resa – kontakta oss på kliniken så hjälper vi er.

Att resa med övriga smådjur

Lerums djurklinik tillhandahåller pass till smådjur. För utomlandsresa krävs ofta mer än pass. Det kan vara mycket att tänka på vid utlandsresa och vi ger gärna rekommendationer och information om vad som krävs av er som djurägare.